Δυο φορές εγώ είναι πολύ..

OΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ Μ'ΑΝΤΕΧΩ

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2006

Γυναίκες "οδηγοί"..

Είμαι έξαλλη απο το πρωί !! Και μετά φταίνει οι άντρες που η πρώτη τους κουβέντα άμα κάνεις την στραβή είναι "άντε κυρά μου να πλύνεις κάνα πιάτο" ! Αμ δεν φταίνε, δεν φταίνε.. Δεν φταίνε που μας κατατάσουν στην αμέσως επόμενη (ή στην αμέσως προηγούμενη) κατηγορία απο τους οδηγούς ταξί ! (σορρυ για τους οδηγούς ταξί αλλά οι περισσότεροι είναι απαράδεκτοι).
Πρωί και η Καλλιρόης γεμάτη απο κυρίες με τα αυτοκίνητά τους που πηγαίνουν στα γραφεία τους. Μπροστά μου (στο αριστερό ρεύμα) μια κοπέλα με ένα μικρό αυτοκίνητο. Στο πίσω μέρος γεμάτο κουκλάκια, στα πίσω παράθυρα κολλημένα κουκλάκια με βεντουζάκια "i love you" και τα συναφή, στον καθρέπτη κρεμασμένο ένα κουκλάκι γκουμούτσα να κουνιέται πέρα δώθε. Οδηγεί και ταυτόχρονα βάζει και μάσκαρα.. Ξαφνικά βλέπει (πως άραγε?) ότι πέρασε το στενό που έπρεπε να κάνει δεξιά και αυτομάτως γυρνάει το τιμόνι να πάει δεξιά. Ναι ναι απο την αριστερή λωρίδα κατευθείαν στην δεξιά, χωρίς φλάς, χωρίς να κοιτάξει καθρέπτη (τον οποίο και να κοίταγε πολύ αμφιβάλλω ότι θα έβλεπε με το ένα μάτι κλειστό λόγω μάσκαρας). Αποτέλεσμα ? παρολίγο να τσακίσει ένα μηχανάκι.
Στα 100 μέτρα σταματάω στο φανάρι. Δεύτερη που βάφεται. Σταματημένη στο φανάρι απλώνει το make up. Ανάβει πράσινο. με το ένα χέρι βάζει ταχύτητα με το άλλο κρατάει το makeup. Το τιμόνι βέβαια ουδείς το κρατάει (λεπτομέρεια), συνεχίζει την δουλειά της απτόητη εν κινήσει πηγαίνοντας με 20 χιλιόμετρα. Την παρατηρώ αν όχι απο απλή περιέργεια απο φόβο μην κάνει και αυτή τίποτε απότομα δεξιά και πέσει πάνω μου ή πάνω σε κάποιον άλλο. Πατάω γκάζι και την γλυτώνω και αυτήν την φορά.
Στο φανάρι της γέφυρας μετά την Βουλιαγμένης να και η τρίτη !!! Αυτή βάζει απλώς μολύβι στα χείλη και απλώνει το κραγιόν..
Ερώτηση γυναίκας προς γυναίκα : σορρυ ρε κορίτσια αλλά αν το αυτοκίνητο είχε υποδομή και για πιστολάκι μαλλιών θα φτιάχνατε και τα μαλλιά σας ? Και αν ναι μήπως να το προτείνουμε στις εταιρείες ???
Λέω εγώ τώρα !!!!

12 Comments:

At 1:39 μ.μ., Blogger Λαμπρούκος said...

Ίσα μωρή να καθαρίσεις κανένα φασολάκι... Άδικο εχουν?

 
At 2:00 μ.μ., Blogger Πατουσίτσα said...

όχι πασά μου δίκιο έχουν και μάλιστα πολύ δίκιο !!!!

 
At 2:25 μ.μ., Blogger An-Lu said...

να σου πω....τώρα που το λες για το πιστολάκι....να θυμηθώ το νέου τουτού της μαμάς μου να έχει κι απο αυτό!.....αλλά μετά πως θα ακούμε όταν μας κορνάρουν στα φανάρια?
Χωρίς πλάκα, επειδή τον τελευταίο χρόνο κινούμαι κυρίως στην Αττική Οδό, έχω χάσει αυτές τις απείρου κάλους (και κάλλου) σκηνές. Μέσα στην πόλη έχω σχεδόν ξεχάσει τι γίνεται ;-)

 
At 2:48 μ.μ., Blogger alombar42 said...

Αντε γιατί όταν τα λέμε εμείς, είμαστε αλήτες, σωβινιστικά γουρούνια, φαλλοκρατικά σκουλήκια κλπ. Καμμιά ποτέ δε σκέφτηκε οτι είμαστε απλώς οδηγοί!!

 
At 2:57 μ.μ., Blogger Πατουσίτσα said...

An-lu τα καλύτερα έχεις χάσει.

alombar το "φαλλοκρατικά σκουλήκια" με σκότωσε !!! :))

Η έννοιες οδήγηση και οδηγός είναι άγνωστες λέξεις στο λεξικό τους.
Πάρτε κανένα ταξί ρε κορίτσια. Οι ταξιτζήδες κλέφτες θα γίνουν ?

 
At 4:52 μ.μ., Blogger Marialena said...

Αν και όταν οδηγώ δεν ασχολούμαι με το άθλημα του καλλοπισμού εν τάχει, το θέμα είναι να μπορείς και να οδηγείς ΣΩΣΤΑ και μετά αν θες πες του να σου κάνει και καφέ. Να μην μπλέκουμε τα μπούτια μας, όπως μερικοί οδηγούν και στέλνουν ή διαβάζουν τα μνμ στο κινητό τους!!! Γατόνια οι Έλληνες βρε παιδί μου, οδηγάρες, τι να λέμε...

Καλησπέρα και από μένα, Μ.

 
At 4:29 π.μ., Blogger Just like that!! said...

Δεν ξερω αλλα με εκνευριζει οταν βλεπω μια γυναικα να οδηγει τζιπ..μιλαω για εκεινα τα μεγαλα οχι ενα απλο τζιπακι δεν ξερω και τις μαρκες καλα..και συνηθως θα εχει και το παιδι της στο πισω καθισμα η στο μπροστινο....συζυγος προφανως καποιου busy αντρα..που για να μην γκρινιαζει της εδωσε ενα τζιπ σαν τανκς.. να κανει τις βολτες της....και το παιζουν και πρωτες μουρες και ειναι και πολλες!!! Γυναικες σας αγαπαμε αλλα....

 
At 9:15 π.μ., Blogger Πατουσίτσα said...

Kαλημέρα Μαριαλενάκι,
Καλημέρα eros

 
At 3:28 μ.μ., Blogger YO!Reeka's said...

χααχαχαχα... πιστολάκι το καλοκαίρι, ανοίγεις το παράθυρο και φσσσσσσ! :)

 
At 7:39 μ.μ., Blogger sevium79 said...

egw re paidia mia fora gyrisa na parw tsixles kai stoukara ston mprosta...aytes pws den trakaroun ...????
mou lege enas tarifas mia fora pou pige na trakarei me mia kyratsa , gyrizei kai tis leei: ante mwrh pigaine spiti na pleineis kana piato ...kai ayti tou apantise : de xreiazetai exw enan malaka san kai sena pou ta plenei...swstii?

 
At 10:21 π.μ., Blogger Xνούδι said...

στατιστικά, οι γυναίκες κάνουν βλακωδη λάθη και οι άντρες θανατηφόρα. Θα πάρω την κουρτίνα ένα.

Φιλάκια καλή μου και καλημέρες.:-)

 
At 11:22 π.μ., Blogger Πατουσίτσα said...

Καλημέρες σε όλους σας
gelial δεν παίζεσαι σου λέω..
sevium79 το έχω ακούσει και εγώ και μάλιστα καθ'οδόν. Μπορεί να μην τρακάρουν αυτές δημιουργούν όμως πάμπολα τρακαρίσματα
xnoudi γλυκιά μου πως πάει το χεράκι ? η κουρτίνα ένα έχει παρθεί απο άλλον παίκτη ΖΟΝΚ ! Φιλιά

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home